Popular

Palatul Brukenthal Avrig

Descriere

Resedinta de vara - Samuel von Brukenthal - micul Schoenbrunn din Transilvania

Giuvaer istoric al barocului transilvănean
Reședința de vară de odinioară a baronului Brukenthal numita si Edenul Transilvaniei a inteat in proces de renovare respectând ideile si viziunea lui Brukental si redata publicului larg in anul 2012.

Palatul Brukenthal este o locație cu stil și eleganta, perfecta pentru conferința, seminarul sau petrecerea firmei dumneavoastră! Camerele tematice deluxe din Oranjerie, dar și parcul istoric generos cu multe flori și arbori seculari oferă posibilitatea de organizare si desfășurare a evenimentelor in sala de conferita sau mai diferit in gradina. În timpul liber organizăm tururi ghidate prin parc și expoziții, activități sportive in gradina sau excursii în împrejurimi.

Fiind singurul Palat baroc cu grădină-monument in stil francez din România, frumuseția locului, serviciile de calitate si atmosfera istorica pe care o găsiți la Reședința Brukenthal vor rămâne o plăcută amintire pentru invitații, partenerii și colegii dumneavoastră!

Restaurantul a la carte găzduiește o colecție de picturi istorice, ambianta deosebita pentru Întâlniri de afaceri. Meniul este compus din preparate din bucătăria austriaca, românească și bine cunoscute preparate internaționale care acompaniate cu vinuri alese promit succes in afaceri.

Detalii

Address
Strada Gheorghe Lazăr, Avrig, Sibiu, 555200, Romania
Phone
Social Info

Etichete

Galerie

Program

No record found!

Contactați proprietarul