Întrebări frecvente

INFORMAȚII GENERALE

Ce este Cine VInde Ce?

Cine Vinde Ce este piață online pentru achiziții.Cine VindeCe oferă acces la mii de produse și servicii din segmentul B2B. Cumpărători cu nevoi reale iau legătura în fiecare lună furnizori, producători, dealeri și furnizori de servicii. În fiecare lună, Cine Vinde Ce oferă cumpărătorilor informații fiabile despre companii și portofoliile de produse ale acestora, inclusiv toate detaliile de contact actuale. Portofoliul de produse CineVindeCe este gratuit pentru cumpărători.

Cum funcționează Cine Vinde Ce?

Opțiunea de căutare simplă pe piața B2B oferă cumpărătorilor profesioniști informații fiabile și detaliate despre o gamă largă de produse și furnizori în fiecare lună. În plus față de detaliile de contact ale companiilor, pot fi găsite detalii despre produsele companiilor. Contactul periodic cu furnizorii, producătorii, comercianții și furnizorii de servicii asigură actualizarea datelor . Împreună cu baza de date actuală, sistemul inteligent de căutare economisește, de asemenea, timp: termenii de căutare introduși se potrivesc cu categorii și cuvintele cheie ale acestora în doar câteva secunde.

Care sunt avantajele prezentei mele pe Cine Vinde Ce?

Prin prezenta pe CineVindeCE, vă creșteți vizibilitatea și capacitatea de găsire pe internet și, astfel, vă îmbunătățiți acoperirea. Factorii de decizie în materie de achiziții petrec mai mult timp pe profilul companiei dvs. și pot accesa informații mai bune despre gama dvs. de produse. Cu o prezență cât mai buna a informațiilor, veți primi întrebări suplimentare, de înaltă calitate, ale clienților.

Cum funcționează clasamentul? Cât de sus pot sa apar?

Când profesioniștii în achiziții caută în mod specific produse sau servicii pe CineVindeCE aceștia sunt direcționați către o pagină cu rezultatele căutării pentru o categorie. Aici sunt afișate companiile care oferă produsul sau serviciul dorit. Pe baza pachetului dvs. de servicii, puteți decide zona acestei pagini în care doriți să apară compania dvs. Cu cât vă aflați mai sus, cu atât este mai mare probabilitatea de a fi contactat de un potențial client.

Care sunt opțiunile în ceea ce privește acoperirea profilului meu?

Pachetele noastre de servicii oferă pentru compania Dvs expunere și vizibilitate pe întreg teritoriul tarii.

Cum pot primi o oferta corespunzătoare dacă am găsit un produs sau serviciu care este interesant pentru mine pe Cine Vinde Ce?

Cine Vinde Ce furnizează doar platforma. Pentru a primi o oferta va rugam sa Trimiteți cererea direct producătorului sau furnizorului accesând datele de contact din profilul clientului. Datele de contact pot fi găsite pe profilul companiei în cauza.

Am primit o solicitare de produs prin „Cine Vinde Ce. De unde a venit și cum răspund potențialului client?

De îndată ce un potențial client vă trimite o solicitare de produse prin profilul companiei dvs., primiți un e-mail de la noi. În e-mailul nostru, veți vedea detaliile de contact ale potențialului client. Apoi îi puteți contacta direct și ii puteți face o ofertă. CineVinde Ce nu vă poate vedea întrebările sau răspunsurile

Este Cine Vinde Ce o platformă de vânzări?

Nu, suntem un motor de căutare B2B. Pe CineVindeCe veți găsi informații de contact despre furnizori, produse și servicii.

CONTRACTUL MEU

Ce opțiuni de plată sunt disponibile pe Cine Vinde Ce?

Facturarea va avea loc după acceptarea comenzii dvs. Plățile se datorează imediat și în avans, fără reducere la primirea facturii. Daca aveți întrebări specifice despre sistemul de plata vă rugăm să nu ezitați să contactați Serviciul nostru pentru clienți la info@cinevindece.ro

Cum îmi reziliez contractul cu Cine Vinde Ce?

Dacă aveți întrebări în legătură cu încetarea contractului Dvs. vă rugăm în orice moment la info@cinevindece.ro

Care sunt perioadele de preaviz pentru încheierea contractului?

Toate comenzile sunt comenzi permanente, cu excepția cazului în care se convine altfel, și vor fi prelungite ca atare cu 12 luni dacă nu sunt reziliate cu o perioadă de preaviz de trei luni de la sfârșitul termenului.

Profilul meu existent sau contractul meu se modifică?

Toate detaliile rămân la locul lor și pot fi utilizate exact ca înainte. Contractul dvs. continuă neschimbat.

Pot anula o comandă?

Din păcate, nu este posibil să anulați o comandă. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la info@cinevindece.ro