Utilizând căutarea furnizorului și serviciile sale suplimentare, utilizatorul acceptă următorii termeni de utilizare, care reglementează utilizarea căutării furnizorului „CineVindeCE” serviciile sale suplimentare.

§ 1 Definiții

CVC: Compania European Economy Performance ca operator al furnizorului caută „CineVindeCe”
Utilizator: Orice persoană fizică sau juridică care folosește căutarea furnizorului sau un serviciu suplimentar și / sau comunică cu terți prin intermediul acestuia;
Agent de publicitate: fiecare furnizor de produse și servicii care este listat în căutarea furnizorului cvc;
Servicii suplimentare- „Contactați compania” și altele, dacă este necesar;
Cvc-„Contactați compania”: punerea în funcțiune a European Economy Performance cu informațiile unuia sau mai multor furnizori enumerați la „CineVindeCe” despre interesul specific al unui utilizator pentru servicii sau produse.

§ 2 Domeniul de utilizare

Utilizatorul declară că folosește căutarea furnizorului exclusiv în contextul activității sale comerciale și profesionale independente.
Utilizatorul se angajează să nu trimită conținut pornografic, extremist politic, fanatic din punct de vedere religios sau alt conținut care nu este în conformitate cu ordinea de bază democratică gratuită sau care încalcă legea aplicabilă în orice alt mod.
Orice utilizare a cvc pentru comunicații care nu sunt acoperite de definițiile din secțiunea 1 (5) este interzisă ca comunicare nesolicitată (spam). Utilizatorul recunoaște că destinatarul spamului, indiferent de forma tehnică aleasă (e-mail, telefon sau SMS), poate avea dreptul la o cerere de despăgubire și / sau poate solicita despăgubiri împotriva utilizatorului în conformitate cu legislația în domeniul concurenței.

§ 3 Răspundere

European Economy Performance nu își asumă nici o răspundere pentru conținutul, integritatea datelor, livrarea sau locația comunicărilor trimise cu serviciile suplimentare.
Utilizatorul este responsabil pentru conținutul său trimis în conformitate cu legile generale și în conformitate cu acești termeni de utilizare. Dacă se face o reclamație împotriva European Economy din cauza unei încălcări a legii sau a unei încălcări a acestor termeni de utilizare, utilizatorul eliberează European Economy din aceste revendicări la prima cerere.

§ 4 Consecințele abuzului

Dacă utilizatorul încalcă § 2 din acești termeni de utilizare, pierde o penalitate contractuală de 25,00 EUR pentru fiecare corespondență și agent de publicitate căruia i-au fost trimise comunicări nesolicitate.
European Economy Performance are, de asemenea, dreptul de a solicita daune-interese în cazul încălcării Secțiunii 2 a acestor Termeni de utilizare

§ 5 Locul jurisdicției și clauza de separare

Locul exclusiv de jurisdicție este Sibiu, Romania. Toate modificările aduse acestor termeni de utilizare, inclusiv clauza formularului scris, trebuie făcute în scris. Ineficiența dispozițiilor individuale nu afectează eficacitatea acestor termeni de utilizare pentru restul.